פסטה בסיר אחד ברוטב עגבניות משגע
סימה ארביד משתפת אותנו במתכון משגע של פסטה בסיר אחד ברוטב עגבניות
מצרכים:
1 בצל (קצוץ)
1 שן שום
½ כפית כורכום
1 כף שטוחה מרק עוף
1 כף פפריקה
1 כף מלח
½ כפית פלפל שחור
3 כפות רסק גדושות
1 כף שמן
1 פלפל אדום
1 חבילה פסטה (500 גרם)
אופן ההכנה בהמשך
מתכונים נוספים:
פסטה קנלוני במילוי גבינה מטורפת במיוחד
פשטידת פסטה מושלמת
בצק לפסטה טריה מתכון של אייל הררי
מתכון נוסף לפסטה ברוטב עגבניות:
אופן הכנה:
1. קוצצים את הבצל ומטגנים קלות עם שן שום בכף שמן.
2. מוסיפים את הכורכום, מרק עוף, פפריקה, מלח, ופלפל שחור ומערבבים.
3. מוסיפים 3 כפות רסק גדושות ומערבבים היטב עם הכל, ואז לוקחים פלפל אדום, חותכים ומוסיפים לסיר.
4. מוסיפים את הפסטה היבשה, ומעל שופכים מים רותחים עד לקצת מעל הפסטה. להציף מים.
5. מבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם והפסטה מתבשלת, מערבבים מידי פעם.