חיפוש

פסטה עם נקניקיות ועגבניות: מתכון טעים ופשוט להכנה!

ספגטי ברוטב עגבניות עם נקניקיות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פסטה עם נקניקיות ועגבניות – המתכון שיגרום לכם להתמכר!

אהלן חברים! היום אני הולכת למכור לכם מתכון שיגרום לכלכם להרגיש כמו שפים בולונזיים (אפילו אם עד עכשיו חיממתם פיצה במיקרו). בואו נדבר על הפסטה עם נקניקיות ועגבניות. כן, כן, אני יודעת מה אתם חושבים – "למה לי לבשל כשיש פיצה?" אבל תאמינו לי, זה קל יותר ממה שחושבים, ובואו נודה – מה יותר טוב מפסטה שמריחה כמו אהבה? 😊

מה צריך כדי להתחיל?

אז לפני שנתחיל, נוודא שיש לכם את כל החומרים. זה לא לוטו, זה פשוט מתכון! 😉

  • 250 גרם פסטה (כל סוג שתרצו, אני ממליצה על פנה!)
  • 300 גרם נקניקיות הודו (או כל נקניקיות אחרות, על פי טעמכם)
  • 2 כפות שמן זית
  • 3-4 עגבניות גדולות (או קופסה של עגבניות מרוסקות)
  • שיניים של שום – על פי טעם (כי מי לא אוהב שום?)
  • מלח ופלפל – טעם אישי, אין גזירה!

אוקי, איך עושים את זה?

שימו לב, זה הולך להיות מהיר:

  1. שמים מים בסיר גדול, מביאים לרתיחה. מוסיפים מלח – כן, לא לפחד!
  2. מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שזה מתייבש בדיוק כמו הלבבות שלנו אחרי דייטים כושלים – אל דאגה, זה לוקח בערך 8-10 דקות.
  3. בינתיים, חותכים את הנקניקיות לחתיכות – כמו שאתם חותכים את החלומות שלכם לרבעים! מחממים את שמן הזית במחבת ומוסיפים את הנקניקיות. מטגנים עד שהן מזהיבות.
  4. מוסיפים עגבניות קצוצות/מרוסקות ונותנים להם להתאחד עם הנקניקיות – כאילו זה חגיגה של טעמים!
  5. שום, מלח ופלפל מגיעים לתוך התמונה. מערבבים ומבשלים חמש דקות נוספות.
  6. כשפסטה מוכנה, מסננים ומערבבים עם הרוטב – והנה! מוכן!

שאלות ותשובות

האם אני יכול לשים תוספות אחרות?

בוודאי! פטריות, בצל – תלוי בטעמים שלכם!

מה אם אני לא אוהב נקניקיות?

אפשר להשתמש בטופו עשוי או בשר עוף – וכך גם הידידים הצמחוניים יכולים להנות!

איך שאני לחם עם זה?

היי, למה לא? לחם פריזאי פריך זה תמיד טוב!

אז קדימה, קדימה! תתחילו לסחוב את הפסטה הזו אל הצלחת שלכם, ותהנו מכל ביס. (אם תשתפו, אני אחגוג אתכם בשיר על פסטה!) 🍝💕

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות