דרגו את המתכון
פסטה פסטו מתכון מושלם של אביהו שהרבני
מצרכים:
פסטה פטוצ'יני
בזיליקום
שן שום
מלח,פלפל
שמן זית
צנוברים
אופן ההכנה:
1.מערבבים במעבד מזון את כול החומרים לפסטו יחדיו בזיליקום שן שום ואז צנוברים מלח פלפל ובזמן הטחינה מוסיפים שמן זית בערך שלוש רבעי כוס שמן.
2. במחבת מחממים שן שום עד להזהבה וזורקים אותו .
3. שמים 2 כפות גדושות של פסטו שהכנו ומעט שמנת ופלפל שחור מערבבים עד לצבע ירוק בהיר ומוסיפים ועט גבינת גרנה פדנו/פרמז'נו .
4. מוסיפים את הפסטה ומגישים
והכל מוכן בתאבון.
2 Responses
את הצנובר לא צריך להשחים טיפה במחבת
היי גל בהחלט ניתן להשחים קלות את הצנוברים ,המשך ערב נעים