דרגו את המתכון
מורן תורגמן משתפת אותנו במתכון שלה לפרגיות ברוטב צילי דבש.
- 700-800 גרם פרגיות
- מעט קמח
- מעט שמן
- 4 שיני שום
- 3 גבעולי בצל ירוק
- 3 כפות סויה
- 2 כפות דבש
- רבע כוס רוטב צ'ילי
- כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
- לחתוך את הפרגיות לקוביות, לקמח ולהקפיץ במעט שמן, את הפרגיות נקפיץ בשתי נגלות ונניח בצד.
- במחבת רחבה עם מעט שמן נטגן (לא לשרוף!) 4 שיני שום קצוצות גס, 3 בצל ירוק חתוך, רבע כוס רוטב צ'ילי מתוק, 2 כפות דבש, 3 כפות רוטב סויה. נערבב ונוסיף את הפרגיות המוקפצות. נקפיץ 2 דקות ולהוסיף כוסברה קצוצה.