3.5/5 - למתכון דירוג של 10 חובבי בישול

הנה מתכון פשוט אך טעים לפרגיות בתנור שילדים בטוח יאהבו:

הוראות

  1. מחממים תנור: מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
  2. מכינים את המרינדה: מערבבים בקערה שמן זית, שום טחון, פפריקה, טימין, רוזמרין, מלח ופלפל.
  3. מרימים את הפרגיות: משפשפים את המרינדה על כל חלקי הפרגית. מסדרים את החתיכות בתבנית אפייה. מניחים פרוסות לימון מסביב לפרגיות.
  4. אופים: אופים בתנור שחומם מראש במשך 45-60 דקות, או עד שהעור פריך והעוף מבושל (טמפרטורה פנימית של 165 מעלות צלזיוס או 74 מעלות צלזיוס).
  5. זיגוג אופציונלי: ב-10 הדקות האחרונות של האפייה, אפשר להבריש את הפרגיות בדבש לזיגוג מתוק.
  6. מגישים: מצננים מעט לפני ההגשה. מתאים לצדדים פשוטים כמו ירקות צלויים או פירה

.המתכון הפשוט הזה מביא את הטעמים עם מינימום מרכיבים, מה שהופך אותו ללהיט עם ילדים ומבוגרים כאחד!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות