דרגו את המתכון

פריטטה כרישה: תענוג בריא

היי, אוכלים! היום יש לי מתכון קל כמו פאי אבל טעים כמו שעבדתם שעות במטבח – פשטידת כרישה! המנה הזו היא תערובת יפה של פשטות וטעם, מושלמת לבראנץ', לארוחת צהריים, או בכל פעם שמתחשק לכם משהו מלוח ומשביע.

לפשטידה הצנועה יש שורשים איטלקיים, אבל לפשטידת הכרישה הזו יש טעמים שיעבירו אתכם היישר אל לב המטבחים הים תיכוניים. כרישה, בטעם הבצל העדין שלה, מוסיפה נופך של מתיקות למנה, בעוד הביצים מספקות את המרקם הקרמי והחלומי הזה. זה כמו חיבוק נעים לבלוטות הטעם שלך.

רכיבים:

אפשרויות חלופיות:

לכל החברים הכשרים שלי שם בחוץ, פשוט תחליף את הפטה בגבינה כשרה, ואתה מוכן ללכת. אתה יכול גם לזרוק כמה פטריות או פלפלים אם כרישה היא לא הריבה שלך. המתכון הזה הוא כמו קנבס – הכינו אותו בעצמכם!

יתרונות תזונתיים:

מנות וזמן: המתכון הזה מושלם להגשת 4 נשמות רעבות. מההכנה לצלחת, אתה מסתכל על 30 דקות בלבד. זה מסוג המתכון שאתה יכול להכין בבוקר יום ראשון עצלן מבלי לפספס את תוכנית הטלוויזיה האהובה עליך.

רמת קושי: סולם של 1 עד 10? הייתי נותן לזה 3. קל, גם אם אתה חדש במטבח. אם אתה יכול לפצח ביצה, יש לך את זה.

טיפים להצלחה:

הנה לך – פשטידת הכרישה שתהפוך אותך לגיבור ארוחת בוקר. אז, קח את המרכיבים שלך, הגביר את המנגינות, ובואו נתחיל לבשל!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות