דרגו את המתכון
שונטל אלמועלם משתפת אותנו במתכון המנצח שלה לפריקסה מושלם.
קילו קמח
2 כפות שמרים
2 כפות שטוחות סוכר
כף מלח
לערבב הכל בקערת המיקסר
להוסיף 4 כפות שמן
2 ביצים
לערבב
להוסיף שתי כוסות מים פושרים כוס לשתיה חמה ללוש במשך עשר דקות
לתת התפחה של שעה
לאחר מכן להוריד למשטח עבודה לחתוך לחתיכות כל חתיכה לעצב לחמניה לשים על נייר אפיה להתפיח עוד חצי שעה
לאחר מכן לטגן בסיר רחב בשמן עמוק
בהצלחה?
סרטון נוסף המדגים איך מכינים בצק לפריקסה: