חיפוש

פשטידות גבינה עם ירקות עונתיים: מתכון קל וטעים

פשטידות גבינה עם ירקות עונתיים: מתכון קל וטעים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פשטידות גבינה עם ירקות עונתיים – איך לפנק את עצמך בקצת טעים וקצת בריא?

היום נדבר על אחד המתכונים שאני מאוד אוהבת: פשטידות גבינה עם ירקות עונתיים! אל תחשבו שזו פשטידה רצינית, זה יותר כמו פינוק בצורת ירקות וגבינה שנפגשים במסיבת טעמים. ואם יש לכם כמה ירקות שגלשו למגירת הירקות כבר שבוע, זה הזמן להחיות אותם!

אז מה צריך כדי לקשקש את הפשטידות האלו?

  • 2 כוסות גבינת קשקבל או מוצרלה (אפשר גם גבינת טופו – חלאס עם חלב מהצומח)
  • 2 ביצים
  • 1 כוס קמח (אפשר חצי חצי עם קמח תפו”א – כי למה לא?)
  • 1 תפו”א גדול, מגורר
  • 2 גזר, מגורר
  • 2 בתי קצב של בצל, קצוצים (אולי תבכו, אבל זה בסדר)
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • מלח, פלפל – לפי הטעם (ואם אתם אוהבים חריף, קבלו פלפל חריף!)

איך הולכים להפיק את כל הכיף הזה?

1. קודם כל, חממים את התנור על 180 מעלות – מה שיביא את הבית שלכם להריח כמו מסעדה!
2. כאן מגיע שלב הכנת התערובת: בקערה גדולה, מערבבים את כל החומרים יחד. תבינו כשתשימו את כל מה שכתבתם לפניכם – התחושה היא כאילו אתם שפים בין לאומיים.
3. לשים את התערובת בקופסאות בפשטידות ולמלא קופסאות לתנור (אני אוהבת את הפשטידות עבות, אז תשקלו להשתמש בפומפון).

כמה זמן לאפות?

כ-30-40 דקות, עד שהפשטידות זהובות ויפות, אז תוציאו ותתענגו!

שאלות שאולי עלולות להתעורר

  • מה אם אין לי ירקות בעונה? אל תיבהלו – אפשר לשים פטריות, קישוא או אפילו כרובית.
  • הפשטידות לא מתפוררות? אתם הסוד שפה הם הגבינות והקמח – הם דואגים לכל העניין!
  • אפשר לשים ברוטב? בהחלט! אלא אם כן אתם אוהבים את זה יבש – טעמכם.

וזהו! עם פשטידות גבינה וירקות, תרגישו כמו שף מקומי. תיהנו, ואם תעשו את המתכון הזה, אל תשכחו לשתף אותי בתוצאות – לא כי אני סקרנית, פשוט כי אני אוהבת לראות אנשים מעצבנים מתפנקים!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות