דרגו את המתכון
צופית בן יוסף משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת אפונה ותרד.
2 בצלים קטנים קצוצים ומטוגנים.
חבילת תרד טרי קצוץ ומטוגן מעט.
קופסת אפונה ירוקה.
צרור פטרוזליה
2 כות קמח
פלפל שחור
מלח
3 ביצים
אופן הכנה:
לאחר שמטגנים מעט את הבצל עד שמזהיב ואת התרד מוסיפים לקערה יחד עם שאר המרכיבים מערבבים ומטגנים במחבת בהתחלה להבה גבוהה ולאחר רבע שעה להנמיך להבה, להפוך לתוך צלחת ולהמשיך לטגן את הצד השני כשמהחבת מכוסה, יאמיי נורא טעים.
לצרף ליד סלט ירקות גבינות
מתכון נוסף לפשטידת אפונה גזר ותפוח אדמה: