דרגו את המתכון
דורית כהן משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת ברוקולי וגבינות.
מצרכים:
חבילת ברוקולי של חברת סנפרוסט או כל חברה אחרת
2 ביצים
1 קוטג'
5 כפות קמח תופח
1 בצל מטוגן
150 גרם בולגרית
120 גרם גבינת פרמזן
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
מלח
פלפל שחור
מעט שומשום
אופן ההכנה:
1. בסיר רחב שמים פרחים של ברוקולי ביחד מים ומלח ומרתיחים עד לריכוך הברוקולי,לאחר ריכוך,מסננים מנוזלים ומשאירים בצד להתקרר.
2. לאחר קירור חותכים את הברוקולי לחתיכות קטנות שמים בקערה ומוסיפים את הבצל המטוגן,ביצים והקוטג',גבינה צהובה,גבינה בולגרית,פלפל שחור,מלח,גבינת פרמזן,קמח תופח ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
3. את התערובת מעבירים לתבנית פיירקס או תבנית עמוקה אחרת מפזרים מעל מעט שומשום (לא חובה) ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להזהבה של הפשטידה.