דרגו את המתכון
מורן תורגמן משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת יוגורט וגבינות.
מצרכים:
- ביצה 1
- 1 יוגורט של דנונה Bio
- 1 קוטג'
- רבע כוס חלב
- חצי כוס שמן
- חצי כפית מלח
- 150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
- 150 גרם גבינת קשקבל מגורדת
- 2 וחצי כוסות קמח תופח
- למילוי
- חופן גבינת קשקבל מגורדת/ צהובה
- חופן טבעות זיתים
- 1 בצל מטוגן
- מלח ופלפל
- * שומשום לבן ושחור לעיטור
אופן הכנה:
- לערבב בקערה או במקסר את כל חומרי הבלילה הרטובים, להוסיף את הקמח ולערבב, להוסיף עוד רבע כוס קמח במקרה הצורך.
- בעזרת ידיים רטובות לשים מעט מן הבצק הרך בתבנית שקעים, לשים באמצע מן המילוי ולכסות בעוד בצק. לפזר שומשום לבן ושחור ולהכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד הזהבה.
- מומלץ להגיש עם יוגורט בצד.
- למילוי:
- לטגן קוביות מבצל 1, לערבב יחד עם הגבינה והזיתים ולתבל במלח פלפל.
- ** ניתן גם לקחת מן הבלילה כדור בעזרת ידיים רטובות ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.. אפשר גם בלי מילוי.