פשטידת ירקות פרווה מתכון כולל סרטון של אורית לוי
סרטון להכנת פשטידת ירקות פרווה:
מצרכים:
לקט נורמנדי של סנפרוסט או כל לקט ירקות אחר שאוהבים
3 כפות כמויונז 5% או מיונז רגיל
3 ביצים
1 בצל קצוץ רגיל
3 כפות אבקת מרק פטריות
1 קופסת פטריות חתוכות בשימורים מסוננת מנוזלים או פטריות טריות חתוכות
1 שקית אבקת אפייה 10 גר' (אם משתמשים בקמח תופח אין צורך בא. אפייה)
5 כפות גדושות קמח רגיל או תופח
פירורי לחם לציפוי
אופן ההכנה של פשטידת ירקות:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות
2. מחממים את הירקות במיקרו 10 דק' בקערה.
3. מוסיפים את כל שאר המוצרים מלבד פירורי הלחם ומערבבים היטב..
4. משמנים תבנית עם שמן או מרגרינה. זורים פירורי לחם ומנערים שיצפו את התבנית..
5. מכניסים לתבנית את העיסה ומיישרים. זורים מעל פירורי לחם בעדינות..
6. מכניסים לתנור ואופים כ- 40 דק' עד שעה או עד שמזהיב..
7. מוציאים מהתנור ונותנים לפשטידה להתייצב 10 דק' מחוץ לתנור לפני שטורפים!.
8. למחרת היא אפילו יותר טעימה!.