עדה כהן משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת פסטה וגבינות מושלמת.
מצרכים:
250 גרם פסטה מבושלת ומסוננת מנוזלים
1 כוס גבינה צהובה מגורדת עמק
200 גרם שמנת חמוצה 15%
1 כפית מלח
1 כף קורנפלור
רבע כפית פלפל שחור
250 גרם גבינה לבנה 5%
5 ביצים בטמפרטורת החדר
4 כפות שמן קנולה
אופן הכנה:
1. בקערה מערבבים את הגבינות,התבלינים,השמן והקורנפלור.
2. בקערה אחרת מקציפים את הביצים לקציפה תפוחה ובהירה.
3. מערבבים את הפסטה עם הגבינות עד לקבלת תערובת אחידה ואז מאחדים עם תערובת הביצים ומערבבים היטב.
4. משמנים תבנית בקוטר 24 או קוטר 26 ולתוכה נשפוך את התערובת,ננער אותה מעט ונכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ואופים עד להזהבה של הפשטידה.
5. לאחר שהפשטידה הזהיבה,משחררים מהסיר ומגישים לצד סלט רענן.
מתכונים נוספים:
פשטידת קישואים מיוחדת/ פשטידת פטריות ללא קמח | פשטידת כרוב דיאטטית | פשטידת תפוחי אדמה | פשטידת בצל| פשטידת תירס
מתכון זה הוא חלק מאוסף : מתכונים לפשטידות