פשטידת תירס משגעת לשבועות
עידית מרום משתפת אותנו במתכון משגע של פשטידת תירס.
מצרכים:
בצל גדול
שמן זית
4 ביצים (מומלץ אורגניות)
קופסא גדולה של קרם קוקוס (ארוי די מומלץ)
כוס תירס קפוא שטוף ומסונן
בצל מאודה
חופן גדול של פטרוזיליה/שמיר קצוצים
אגוז מוסקט
מלח
פלפל
כוס קמח כוסמין מלא (אפשר להחליף בקמח קינואה/עדשים)
כפית אבקת אפייה
שומשום
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
פשטידת תירס וגבינות – מתכון מנצח
מתכון לפשטידת תירס שילדים אוהבים
מתכון לפשטידת איטריות קראנצית עם תירס ופטריות – תומר תומס
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. לאדות קלות את הבצל בכף שמן זית, לטרוף בקערה 4 ביצים ולהוסיף קרם קוקוס, תירס שטוף, בצל מאודה ופטרוזיליה.
2. לתבל באגוז מוסקט, מלח ופלפל, לטרוף היטב את הכל ולהוסיף כוס קמח כוסמין מלא עם כפית אבקת אפייה.
3. להעביר לתבנית מרובעת משומנת, לזרות המון שומשום מלמעלה ולהכניס לתנור מחומם על 170 למשך 30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה