צורוס אמיתי מתכון קל
מתכון לצורוס אמיתי מושלם של מיטל פרנקו:
מצרכים:
ל -15 צ'ורוסים בינוניים
50 גר' חמאה
1 כף גדושה סוכר
3/4 כוס חלב
1 כוס קמח
1/8 כפית מלח
2 ביצים
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים לצורוס:
צ'ורוס מתכון קל
צ'ורוס ארגנטינאי מתכון של תומר תומס
חן במטבח משתפת במתכון נוסף ומושלם לצורוס קריספי:
אופן הכנה:
בסיר לשים את החמאה , סוכר וחלב . לערבב עד המסה ורתיחה.
להוסיף את הקמח והמלח תוך כדי רתיחה ולערבב בעזרת כף עץ עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.
להעביר לקערת המיקסר עם וו גיטרה ולהפעיל על מהירות נמוכה להוצאת האדים. להוסיף ביצה אחת ולעבד עד הטמעה מוחלטת. להוסיף את השניה ולעבד עד הטמעה ואיחוד הבצק.
( למי שאין מיקסר להעביר לקערה נקייה ולהתחיל לערבב בעזרת כף עץ להוצאת האדים. כשהבצק מתקרר מעט להוסיף ביצה אחת בלבד ולערבב עם הכף עד הטמעה מוחלטת. כך גם עם השניה ) .
להעביר לשקית זילוף עם צנטר כוכב 10 ולזלף לסיר עם שמן חם. יש להיעזר במספריים כדי לגזור את הצ'ורוסים לשמן ( ממש לגזור את הבצק ישר אל תוך הסיר )
לטגן עד הזהבה.
לגלגל בסוכר וקינמון
להגיש עם מטבלים