דרגו את המתכון

צלי בקר ותפוחי אדמה – ארוחה ביתית מושלמת

זמן הכנה: כשעתיים (כולל זמן בישול) רמת קושי: בינונית

מצרכים:

צלי בקר ותפוחי אדמה – מתכון מנצח לצלי כתף! ללקק ת'אצבעות כמה טעים.

מתכונים נוספים

צלי בקר עם יין לבן ופטריות: מתכון נדיר ומעלף
צלי בקר חגיגי לפסח הכי טעים שיש ברשת
כמה קלוריות יש חזה עוף? גילויים מפתיעים!

מתכון קל לצלי כתף ותפוחי אדמה

אופן ההכנה:

  1. הכנת הבשר:
    • שלוק את גוש הצלי במים עם תבלינים עד לריכוך מלא.
    • קרר וחתוך לפרוסות.
    • שלוק את תפוחי האדמה חצויים עד להתרככות.
  2. הכנת הרוטב:
    • טגן את הבצל והשום עד להזהבה.
    • הוסף כורכום ופטרוזיליה קפואה.
    • הוסף תפוחי אדמה, מים רותחים ומרק עוף.
    • החזר את הבשר לסיר.
    • תבל במלח, פלפל, כמון, פטרוזיליה ובזיליקום.
    • בישול כ-45 דקות.
    • זגג בסילאן.
    • אפה בתנור עד להזהבה.

מתכון של אילנית כרבי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות