דרגו את המתכון

קובה דלעת במילוי בשר טחון עם מרק עשיר!

דבי ממן משתפת אותנו במתכון לקובה דלעת במילוי בשר טחון עם מרק עשיר!

מצרכים:

לקציצת הקובה:
1 קילו סולת
1 כפית מלח
⅓3 כוסות מים (מהברז)
למילוי:
1 בצל
1 צרור כוסברה ( קצוצה)
1 קילו בשר טחון
מלח (קורט)
1 כפית פלפל
1 כפית קינמון

למרק:
3 כפיות פפריקה
1 כרפס (פרוס)
1 חתיכה דלעת (פרוסה)
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות אבקת מרק
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:

קובה דלעת מושלמת
קובה דלעת מתכון מושלם
קובה חמוסטה מתכון מנצח

חן במטבח משתפת אותנו במתכון נוסף לקובה דלעת:

אופן הכנה:

לקציצת הקובה:
1. בקערה שמים קילו אחד סולת וכפית מלח ולערבב.
2. להוסיף שלוש כוסות ושליש של מים מהברז על הסולת בתנועה סיבובית.
3. משאירים למנוחה למשך כחצי שעה ואז ללוש.

להכנת המילוי:
1. נטגן בצל, נוסיף קילו בשר טחון נטגן ונפורר.
2. נוסיף עכשיו גם כוסברה קצוצה ונתבל מלח פלפל וקינמון לערבב ולקרר.

להכנת המרק:
1. לפרוס ולבשל כרפס עם שמן ומים, לתבל עם מלח, פלפל, פפריקה וקינמון. נוסיף את חתיכות הדלעת.
2. נמלא בשלב זה את הבצק בבשר, נגלגל, נוסיף למרק ונבשל כ 30 דקות.
3. נוסיף רסק עגבניות ואבקת מרק עוף ונבשל למשך עוד מספר דקות ואז לכבות ולצנן כ 30 דקות.
4. אם יישאר לנו מהמילוי אפשר לשים אותו במרק.

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות