דרגו את המתכון

מתן משתף אותנו במתכון שלו לקובה סלק במילוי בשר כשר לפסח

מצרכים להכנת קובה סלק כשר לפסח:

אופן הכנה הקובה סלק:

  1. שמים בקערה את הקמח מצה,מוסיפים את המים החמים ומערבבים.
  2. מוסיפים את הביצים ולאחר מכן את השמן וממשיכים בערבוב,מכסים ומשאירים בצד ל-10 דקות.
  3. מתחילים בהכנת המילוי-במעט שמן מטגנים את הבצל, מוסיפים את הפטרוזיליה,בשר טחון ותבלינים ומבשלים עד שהבשר משחים.
  4. מתחילים בהכנת המרק – מטגנים את הבצל,מוסיפים את הסלרי,הסלק הקלוף,רסק עגבניות,מים רותחים ,תבלינים.
  5. יוצרים כדורי מהבצק שהכנו וממלאים אותם בבשר ולהעביר לסיר המרק.
  6. מבשלים את המרק ל-40 דקות ומגישים.

מתכון נוסף לקובה כשרה לפסח:

עוד מתכון של קובה נבולסיה כשרה לפסח:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות