דרגו את המתכון

קולסלאו קלאסי פריך – טוויסט מרענן על המסורת

תתכוננו לסלט כרוב שיגרום לבלוטות הטעם שלכם לרקוד. מתכון הקולסלאו הקלאסי הקראנצ'י הזה הוא תערובת מענגת של פריכות, שמנת ורמז של חריפות. מושלם לפיקניקים, ברביקיו, או סתם כתוספת כדי לתבל את הארוחות היומיות שלכם. עכשיו, בואו נצלול לשורשים של תחושת הסלאו הזו.

קולסלאו, אהוב על-זמני, נובע מההולנדים והוא מונח שמקורו ב"קולסלה", כלומר סלט כרוב. עם הזמן, המרקחת הפריכה הזו התפתחה לסנסציה עולמית, כאשר כל אזור שם את הטוויסט שלו על הדברים. הגרסה שלנו, לעומת זאת, נשארת נאמנה לקסם הקלאסי עם רוטב תוצרת בית טעים שיעלה את משחק הקולסלאו שלך.

רכיבים:

לקולסלאו:

עבור הרוטב:

אפשרויות חלופיות:

לחברים שלנו הכשרים, פשוט החליפו את המיונז בגרסה בעלת תעודת כשרות. טבעונים יכולים להחליף למיונז נטול חלב או להקציף רוטב חריף על בסיס טחינה. גמישות היא שם המשחק, אנשים.

יתרונות תזונתיים:

כמות: המתכון הזה מניב מספיק סלט כרוב כדי להגיש כ-8-10 מנות כתוספת. זה מושלם לארוחות ערב, מפגשים משפחתיים או סתם הכנת ארוחה לשבוע.

זמן הכנה: סלט כרוב זה לא ישאיר אתכם כבולים למטבח במשך שעות. עם קצת חיתוך וערבוב, היופי הזה יהיה מוכן תוך כ-20 דקות בלבד.

רמת קושי: בקנה מידה של הרפתקאות במטבח, סלט כרוב זה נוטה לצד הקל.

טיפים לשלמות:

הנה לכם, אנשים! קולסלאו קראנצ'י קלאסי – מתכון קל ובריא, רב תכליתי כמו שהוא טעים. אז, תפסו את הכרוב הזה, השחיזו את הסכינים האלה ותנו למהפכת הסלאו להתחיל במטבח שלכם!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות