קונכיות פסטה ממולאות בשר מתכון משגע
שיר שמעון בסר משתפת אותנו במתכון מושלם של קונכיות פסטה ממולאות בבשר.
מצרכים:
להכנת הבשר:
1 קילו בשר טחון
מלח (קורט)
פלפל (מעט)
כוסברה (לפי הטעם)
הכנת הרוטב:
2 עגבניות (גדולות)
5 שיני שום (כתושים)
1 בצל (קצוץ)
½ קופסת רסק עגבניות (כ – 250 גרם)
4 כוסות מים (פחות או יותר, תלוי כמה סמיך אוהבים)
אופן הכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
פסטה ברוטב שמנת בטטה ממכר
פשטידת פסטה נדירה
סלמון בתוספת פסטה וירקות מתכון חלומי
מתכון נוסף של קונכיות פסטה ממולאות בשר של נועם זיגדון:
אופן הכנה:
להכנת הפסטה:
1. קודם כל את קונכיות הפסטה נבשל בסיר עם מים רותחים בתוספת כפית מלח.
2. במשך כשבע דקות עד שזה נהיה אל דנטה – להיזהר שלא יהיה מוכן לגמרי, כי זה ימעך, יאבד צורה ויכנס לרוטב.
3. לאחר מכן נשים במסננת עם קרח כדי לעצור מידית את תהליך הבישול.
להכנת הבשר:
1. נערבב את הבשר טחון מלח, בצל, שום, פלפל, וכוסברה היטב ונניח בצד.
להכנת הרוטב:
1. נטגן את העגבניות, שום, רסק העגבניות.
2. נוסיף ארבע כוסות חד פעמיות של מים פחות או יותר, תלוי כמה סמיך אוהבים.
3. נוסיף את הכמון פלפל שחור ומלח. (אישית אני גם אוהבת לקצוץ חצי פלפל ירוק חריף).
4. נמלא את הקונכיות בכדורי בשר ומסדרים בסיר רחב.
5. מכסים את הקונכיות ברוטב, ואז את הסיר לכסות לעשר דקות בערך.