דרגו את המתכון
נועם זיגדון משתפת אותנו במתכון שלה לקוסקוס מקמח תירס כשר לפסח.
מצרכים:
- 1 ק"ג קמח תירס
- 1-כף מלח
- 1 כוס מים
- 1/4 כוס שמן
אופן הכנה:
- לברור את הקמח תירס לשים כף מלח לשפוך מים בהדרגה ולערבב היטב .
- לסנן במסננת להוסיף את השמן .
- לאדות בסיר כ- 45 דקות .
- להוריד מהגז להוסיף 2-3 כוסות מים לקרר .
- לאדות פעם נוספת חצי שעה .
- להוסיף עוד חצי כוס מים בסוף הבישול .
- *רוטב עוף עם חומוס*.
- לטגן בצל עם שמן .
- להוסיף.
- 2 כפות רסק להשחים עם כוס מים .
- להוסיף את הכרעיים לבשל כעשר דקות בסיר מכוסה.
- להוסיף תבלין לקציצות בזאר, פלפל חריף,כוסברה /כרפס,חומוס גרגרים,תפוח אדמה,בטטות ,מים .
- לתבל : במלח,מרק עוף להביא לרתיחה לבשל על אש נמוכה כשעה .