דרגו את המתכון
רונית פרץ משתפת אותנו במתכון שלה לקינוח שוקולד פרווה.
מצרכים להכנת קינוח שוקולד פרווה:
- 200 גרם שוקולד מריר 70%
- 1 כוס טחינה גולמית משומשום מלא
- 3 כפות סילאן טבעי
- 2 כפות שמן זית
- קורט מלח גס
- 1 כוס אגוזים קלויים
אופן הכנה:
- בקערה ממיסים את השוקולד ומערבבים אותו, ואז לצקת לתוך הקערה את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
- לאחר ערבוב טוב, לצקת את הבלילה לתבנית אינגליש קייק, ולשים שעתיים במקפיא.
- להוציא מהמקפיא ולחתוך לפרוסות.
- אם רוצים, אפשר לשדרג בעוד תוספות כמו: שבבי קוקוס, פיסטוקים שבורים או פירות יבשים.