3.3/5 - למתכון דירוג של 6 חובבי בישול

קנלוני ברוטב חצילים משגע

מרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. מילוי הקנלוני: מלאו כל קנלון בביבי מוצרלה ובעגבניות שרי חצויות.
  2. שכבה ראשונה: יוצקים חצי צנצנת של רוטב פיצה/קלאסי פרפקטו לתחתית תבנית אפייה.
  3. סידור הקנלוני: סדרו את הקנלוני הממולאים בשכבה אחת מעל הרוטב.
  4. רוטב מלנזנה: יוצקים חצי צנצנת של רוטב מלנזנה חציל מעל הקנלוני.
  5. שכבה שנייה: סדרו שכבה נוספת של קנלוני ממולאים מעל רוטב המלנזנה.
  6. רוטב פיצה: יוצקים את יתרת רוטב הפיצה מעל הקנלוני.
  7. גבינה צהובה: פזרו בנדיבות גבינה צהובה על כל התבשיל.
  8. כיסוי ואפייה: כסו את התבנית בנייר כסף או נייר אפייה.
  9. אפייה: הכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואפו כ-45 דקות, או עד שהקנלוני רכים והגבינה מבעבעת וזהובה.

בתאבון!

מתכון של נועם זיגדון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות