דרגו את המתכון

סוניה סאני בן הרוש משתפת אותנו במתכון מנצח של קציצות בקר ברוטב עגבניות.

אז מה בעצם צריך בשביל להכין קציצות בקר ברוטב עגבניות?

אופן הכנה:

  1. לטגן את הבצל עם 3 כפות שמן עד להזהבה,מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים.
  2. מוסיפים את העגבניות המגורדות ואת רסק העגבניות ומערבבים, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב ומבשלים כדקה לפתיחת טעמים,לאחר שכל התבלינים התאחדו מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה .
  3. בינתיים יוצרים קציצות עגולות עם ידיים משומנות טיפה ומכניסים לסיר. מנמיכים את האש ומבשלים בערך חצי שעה 40 דקות עד לצמצום הרוטב , מתקבל רוטב עגבניות ריבתי טעים במיוחד.
  4. אפשר גם להוסיף סלסלת פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות ולהוסיף לתבשיל לאחר שהקציצות התגבשו ולהטמיע אותם ברוטב תוך נענוע של הסיר,לכסות ולהמשיך לבשל עוד כמה דקות לצמצום הנוזלים ולקבלת רוטב סמיך.
  5. 7אפשר לפזר תבלין של כוסברה יבשה מעל.

מתכון נוסף של קציצות בקר ברוטב עגבניות של חן במטבח:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות