קציצות בשר עם פתיתים בסיר אחד
נאוה מלכה משתפת אותנו במתכון נדיר של קציצות בשר עם פתיתים.
מצרכים:
חצי קילו בשר טחון
בצל מגורד
תפוח אדמה מגורד
עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים
מלח לפי טעם
פלפל שחור לפי טעם
אבקת מרק עוף לפי טעם
פירורי לחם
לתבשיל:
בצל קצוץ
גזר מגורד
חבילה פתיתים
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק עוף
כורכום
כמון
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
מתכון עם טריק מיוחד לפתיתים אחד אחד
פתיתים עם חלב בטעם חלומי
פתיתים פיקנטיים מתכון מנצח
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. לערבב את כל מרכיבי הקציצות.
2. להניח במקרר לחצי שעה.
3. ליצור קציצות להניח על ניר אפיה ולאפות בתנור שחומם מראש על 200 מעלות בערך 20 דקות.
4. בסיר רחב להזהיב את הבצל.
5. להוסיף את הגזר המגורד.
6. לערבב טוב.
7. להוסיף כורכום,מלח, פלפל שחור,אבקת מרק עוף,כמון.
8. להוסיף את הפתיתים לערבב טוב.
9. לסדר את כדורי הבשר.
10. להוסיף 4 כוסות מים רותחים.
11. לתת רתיחה.לנער את הסיר.
12. להעביר ללהבה הכי נמוכה ל15 דקות.