דרגו את המתכון

קציצות דגים ברוטב מרוקאי מתכון אותנטי

קציצות דגים ברוטב מרוקאי הן מאכל אותנטי וטעים, המגיע מהמטבח המרוקאי העשיר והמגוון. הקציצות עשויות מדגים טריים, כוסברה, בצל, שום, תבלינים מרוקאיים ופירורי לחם. הרוטב עשוי מעגבניות, פלפלים, בצל, שום ותבלינים מרוקאיים.

מקור המתכון

מתכון זה לקציצות דגים ברוטב מרוקאי הוא מתכון אותנטי, שעבר מדור לדור במשפחות מרוקאיות. המתכון פשוט להכנה, אך התוצאה היא טעימה ומשביעה.

רשימת מרכיבים

לרוטב

הוראות הכנה

  1. מכינים את הקציצות:

    • טוחנים את הדגים במטחנת בשר יחד עם הבצל, השום, הכוסברה, פירורי הלחם והביצה.
    • מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
    • יוצרים כדורים קטנים מהתערובת.
  2. מכינים את הרוטב:

    • מחממים את שמן הזית בסיר גדול.
    • מוסיפים את הבצל והפלפלים ומטגנים עד שהם מתרככים.
    • מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
    • מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המים, התבלינים ומערבבים היטב.
  3. מבשלים את הקציצות ברוטב:

    • מכניסים את הקציצות לרוטב ומבשלים על אש בינונית במשך כ-20 דקות, או עד שהקציצות מוכנות.
    • מגישים חם עם אורז, צפון או פיתות.

טיפים

וריאציות ושיפורים

דרגת קושי

זמן הכנה

הצעות הגשה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות