דרגו את המתכון
קציצות דגים מטוגנות לשבת
סרטון עם מתכון של קציצות דגים מטוגנות לשבת:
מתכון נוסף לקציצות דגים מטוגנות לשבת של נאוה מלכה:
דג מלרוזה
דג נסיכת הנילוס
שניהם במשקל של 2 קילו.ביחד
צרור פטרוזילה
צרור כוסברה
שיני שום מראש שלם
2 תפוחי אדמה לטחון
2 בצלים
3 ביצים
פירורי לחם
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק עוף
כמון
מתכוני דגים נוספים:
מתכון לקציצות דגים ברוטב
דגים חריפים לשבת -מתכון מושלם
קציצות דגים ברוטב אדום
אופן הכנה:
1. לשטוף את הדגים ולהשרות במים ולימון למשך חצי שעה לשטוף לסנן ולסחוט.
2. את כל הירק לטחון במכונת בשר ולסחוט טוב.
3. את הדג לטחון במכונת בשר ולסחוט טוב.
4. לערבב את הירק והדג.
5. להוסיף תבלינים ביצים ופירורי לחם.
6. לערבב טוב.
7. לשים במקרר חצי שעה.
8. לטגן בשמן חצי עמוק, יוצא כמות גדולה,לכן אפשרי להקפיא חלק מהעיסה או לבשל עם רוטב.