5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

מה מתבשל, חברים? (אהבתם את המשחק מילים?)

היום, יש לי מתכון נפלא עבורכם – קציצות הודו מרוקאיות!

המנה הזו היא פיוז'ן של טעמים, המשלבת את הטוב הרזה של הודו עם התבלינים התוססים של מרוקו. זהו מסע קולינרי שיש מצב טוב שאתם הולכים להתמכר אליו 🙂

מנה זו מצוינת בתור מנה לערב שישי – במיוחד אם יש לכם אורחים להרשים אותם.

מקורות ומרכיבים

המטבח המרוקאי ידוע בתבלינים הנועזים ובשילובי הטעמים הייחודיים שלו. אנחנו לוקחים את הרעיון המסורתי הזה ונותנים לו טוויסט בריא יותר על ידי שימוש בהודו. תערובת זו יוצרת מנה אקזוטית ומנחמת כאחד – קציצות הודו בסגנון מרוקאי, טעים לאללה!

גודל הגשה, זמן הכנה וקושי

אז…מה צריך על מנת להכין קציצות הודו מרוקאיות?

הוראות בישול שלב אחר שלב

  1. מכינים את התערובת: מערבבים בקערה את הודו הטחון, בצל, שום, ביצה, פירורי לחם, כמון, פפריקה, קינמון, קאיין, מלח ופלפל. מערבבים רק עד לאיחוד.
  2. יוצרים כדורי בשר: יוצרים מהתערובת כדורים קטנים, בערך בגודל של כדור גולף.
  3. מבשלים: מחממים שמן זית במחבת. משחימים את הקציצות מכל הצדדים. לאחר מכן, העבירו אותם לתנור שחומם מראש (180°C/350°F) ואפו במשך כ-20-25 דקות, או עד שהם מוכנים.
  4. הגשה: צלחו את היפהפיות האלה, קשטו בכוסברה קצוצה והתכוננו להדהים את בלוטות הטעם שלכם!

יתרונות תזונתיים

חלופות תזונתיות

שדרוגים ותוספות אפשריות

והנה לכם – מסע מעורר תיאבון וחדורי תבלינים למרוקו, הכל מהנוחות של המטבח שלכם. כדורי בשר טורקיה בסגנון מרוקאי אלה בטוח יהיו להיט, בין אם זו ארוחת ערב משפחתית מזדמנת או מפגש מפואר. בישול שמח!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות