חיפוש

קציצות עוף בקארי: מתכון שיוסיף טעמים חדשים!

קציצות עוף בקארי: מתכון שיוסיף טעמים חדשים!

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

קציצות עוף בקארי – טעם של עולם בלי לקום מהספה!

מהו הדבר הכי טוב שיש ביום חורפי עם רוח נושבת? ברור – קציצות עוף בקארי! כן, כן, דווקא קציצות שהתמלאות בחלב קוקוס ופרץ צבעים, שיגרמו לכם להרגיש שאתם מסובלים מרעב תרבותי אם תבחרו לא להכין אותן. אז יאללה, בואו נתחיל!

מה צריך כדי להכין את הקסם הזה?

  • 500 גרם חזה עוף טחון
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום – כי השום זה החיים!
  • 1 ביצה
  • 2 כפות קמח מצה
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 2-3 כפות קארי (לפי הטעם שלכם)
  • מלח ופלפל, כמה שתרצו
  • חלב קוקוס (לרוטב, למי שמעז)

אז איך להכין את הדבר החריף הזה?

שלב 1: במחבת, מטגנים את הבצל והשום על להבה בינונית עד שהם שפוכים ומלאים בניחוחות. נכון שזה משגע?

שלב 2: בקערה גדולה, מערבבים את חזה העוף עם הבצל והכל. עכשיו תוסיפו את הביצה, הקמח, הפפריקה, הקארי, המלח והפלפל – ותערבבו עד שהתערובת מתחילה להראות לכם טוב! שימו לב, לא להוריד את הכפפות כמו שעושים בתחרות שפים!

שלב 3: עכשיו הגיע הזמן לעצב קציצות. אל תהיו צנועים – אפשר לגלגל אותן כמו כדורי פינג פונג או לתת להם צורות לא שגרתיות.

שלב 4: במחבת, טגנו את הקציצות עד שהן מוזותבקות וחומות – משהו כמו 4-5 דקות מכל צד.

שלב 5: איך הגעתם עד כאן ולא שמתם לב?! פשוט הוסיפו חלב קוקוס למים שטיגנתם את הקציצות והביאו לקצב רתיחה. תנו לזה להתבשל טיפה, ואז בדיוק לפני שהדמעות מתחילות לזרום מהחום, זה מוכן להגיש!

היכן שמים את הקציצות? בצלחת יפה? או סתם ככה? 🤔

למה לא לשדרג את האוכל שלכם עם סלט מרענן או אורז? זה ייתן לכם את כל טוב של מסעדה עם טוויסט של בית!

שאלות נפוצות

  • איך אני יכול להפוך את הקציצות לטבעוניות? – פשוט החליפו את חזה העוף בטופו טחון או קטניות!
  • אפשר להוסיף ירקות לתערובת? – בהחלט! גזר קצוץ או קישואים יכולים להעשיר את הטעמים.
  • מה אם אין לי קמח מצה? – קמח חיטה יעבוד בדיוק כמו קסם!
  • מה עושים אם הקציצות מתפרקות? – התשובה היא ביצה נוספת – תמיד זה עובד!
  • אפשר להקפיא את הקציצות? – בהחלט, בדיוק כמו בובות קפואות בחורף!

ולסיום, תזכרו – הקציצות האלו לא רק יכבשו לכם את הקיבה, אלא גם את הלב! שיהיה בתיאבון!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות