2.2/5 - למתכון דירוג של 5 חובבי בישול

קציצות עוף אווריריות

זמן הכנה: 20 דקות זמן קירור: 30 דקות זמן טיגון: 15-20 דקות

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים היטב.
  2. מכסים את הקערה ומכניסים למקרר לחצי שעה לפחות.
  3. מחממים שמן במחבת על להבה בינונית-גבוהה.
  4. יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
  5. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לטגן עוד כמה דקות עד שהקציצות מוכנות.
  6. מגישים חם.

טיפ: כדי להפוך את הקציצות לאווריריות במיוחד, מומלץ לגרד את הקישוא בפומפייה דקה.

מתכון של סיון אוחיון אברגל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות