3.3/5 - למתכון דירוג של 3 חובבי בישול

קציצות קבב עסיסיות עם סוד שחובה לדעת

קבב הוא מאכל פופולרי בכל רחבי העולם, והוא מוגש במגוון צורות וטעמים. קציצות קבב עסיסיות הן תמיד להיט, והן יכולות להיות ארוחה עיקרית, מנה ראשונה או אפילו נשנוש.

במתכון הזה אני אשתף אתכם בסוד שלי להכנת קציצות קבב עסיסיות במיוחד. הסוד לקבב רך ומושלם הוא לערבב את כפית הסודה לשתייה עם טיפה מים ולשפוך לתערובת, מה שגורם לקציצות להישאר עסיסיות גם לאחר הצלייה.

מקור המתכון

המתכון הזה הוא מתכון משפחתי, שעבר מדור לדור. הוא נולד במטבח של סבתא שלי, שהיתה מומחית בקציצות קבב.

טיפים:

וריאציות ושיפורים

דרגת קושי בסולם קל בינוני קשה

קל

זמן הכנה נדרש

כ-30 דקות

הצעות הגשה

קציצות קבב עסיסיות יכולות להיות מוגשות עם מגוון תוספות, כמו אורז, פיתות, סלט או צ'יפס.

הקציצות האלה הן כל כך עסיסיות, שאי אפשר להפסיק לאכול אותן. הן מושלם לכל ארוחה, וגם ילדים יאהבו אותן.

יתרונות תזונתיים

קציצות קבב הן מקור טוב לחלבון, ברזל וויטמינים. עם זאת, הן גם מכילות שומן רווי, ולכן חשוב לצרוך אותן במתינות.

הנה טיפים להכנת קציצות קבב עסיסיות:

מתכון של אסתר סמרנו

מצרכים:

אופן הכנה:

 

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות