דרגו את המתכון

קרקרים משיבולת שועל

חגית אלקבץ משתפת אותנו במתכון לקרקרים משיבולת שועל טעימות ברמות

מצרכים:
2.5 כוסות קמח כוסמין מלא (אפשר גם קמח רגיל)
50 גרם נטורינה מומסת ( או רבע כוס שמן זית)
1-½ כוס שיבולת שועל גרוסה
¾ כוס מים קרים
½ כפית מלח
מעט אבקת שום
2 כפות שומשו
גרעיני דלעת/חמנייה
כף צ'יה
1-2 כפות פישתן
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
קרקרים כוסמין מתכון מושלם
קרקרים מלוחים המתכון הכי מוצלח
עוגיות שיבולת שועל ממכרות

מתכון נוסף:

אופן ההכנה:
1. נרדד בצק דק דק, אפשר להצמיד על הבצק את השומשום/זעתר.
2. נחתוך לריבועים או עיגולים ולתבנית 190 מעלות כ-20 דקות אפייה רגילה. נקרר היטב ונאחסן בקופסה אטומה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות