דרגו את המתכון

נעמי ברוכים משתפת אותנו במתכון המושלם שלה לרולדת בצק פריך במילוי שוקולד ותמרים.

מצרכים להכנת רולדת בצק פריך עם שוקולד:

אופן הכנה:

  1. מערבבים את כל המוצרים עד שמתקבל בצק רך ונעים,אין צורך להעביר למקרר,ישר מתחילים לעבוד עם הבצק.
  2. מרדדים את הבצק למלבן,מורחים את המילוי ומגלגלים לרולדה.
  3. שמים את הרולדה על תבנית עם נייר אפיה וחותכים לפרוסות באלכסון אבל לא עד הסוף(רק את החלק העליון).
  4. אופים בתנור חומם מראש ל-180 מעלות למשך 25-35 דקות,כאשר מוכן מוציאים מהתנור,נותנים להתקרר ומפזרים אבקת סוכר מעל.

סרטון עם מתכון נוסף לרולדת בצק פריך:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות