רולדת שוקו וניל טעימה שבא למות
אופירה פחימה משתפת אותנו במתכון לרולדת שוקו וניל טעימה ומתוקה
מצרכים:
6 ביצים
6 כפות סוכר
4 כפות שמן
1 סוכר וניל
2 וחצי כפות קקאו
חצי כפית נס קפה
1/2 כוס קמח
1 וחצי כפות קורנפלור
לקרם:
250 מל שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
3 כפות פודניג וניל
1/3 כוס חלב
לציפוי שוקולד:
1/2 מיכל של שמנת מתוקה של 250 מל
200 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
רולדת וניל מתכון מנצח
רולדת ריבת חלב מושלמת
רולדת שמרים שוקולד ואגוזים
מתכון נוסף:
אופן ההכנה:
לרפד תבנית תנור בנייר אפיה ולשמן אותה , להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר וניל וסוכר בהדרגה עד לקצף יציב , להוריד מהירות מיקסר ולהוסיף חלמונים , מחצית מכמות השמן כ 2 כפות ואז את הקמח , קורנפלור , קקאו ואת יתרת השמן , לצקת את בלילת הרולדה לתבנית ולאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות .
לקרר היטב , להקציף את כל מצרכי הקרם ולמרוח על הרולדה לגלגל לרולדה ולהכניס למקפיא לשעתיים לפחות , במיקרוגל לחממם שמנת מתוקה ולשבור לתוכה שוקולד מריר לערבב וליצוק מעל הרולדה , לחתוך את הקצוות למראה מושלם , לקשט ולשמור בקירור .
בתאבון !