דרגו את המתכון
זוהר משתפת אותנו במתכון שלה לרולדת שמרים שוקולד ואגוזים.
- 1 קג קמח
- 2 ביצים
- כף שמרים
- כוס סוכר
- כוס וחצי שמן
- 5 כוסות מים חמימים( כוס חד פעמי קר)
- למילוי
- כוס קקאו
- 2 כוסות סוכר
- כף קינמון
- אגוזי מלך גרוסים
אופן ההכנה
- ללוש את כל חומרי הבצק.
- לאחר 20 דקות ללוש שוב
- להתפיח למשך שעה ורבע.
- לחלק את הבצק ל-5 חלקים .
- למלא ולגלגל לרולדה כמו שאתם אוהבים.
- לציפוי: .
- אפשר סירופ סוכר אפשר ביצה ושומשום ואפשר סירופ סוכר וקוקוס.
- לאפות על 180 מעלות .