דרגו את המתכון

שוקיים בתנור ברוטב צ'ילי מתוק!

גלית בר משתפת אותנו במתכון לשוקיים ברוטב צילי מתוק טעים בטירוף

מצרכים:
2 קילו שוקיים/כנפיים
מלח (קורט)
פלפל שחור (מעט)
מרינדה:
3-4 כפות קטשופ
3-4 כפות סילאן
3-4 כפות צ'ילי מתוק
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
שוקיים עוף בציפוי פריך בתנור
עוף בתנור עם תפוחי אדמה מתכון קל
עוף עם ארטישוק ירושלמי (בטטה קסביה)

מתכון נוסף:

אופן ההכנה:
1. לאפות את העוף בתנור עם שמן מלח ופלפל במשך 35 דקות ב-220 מעלות.
2. בזמן שהעוף נאפה, לוקחים קלחת וממיסים את הקטשופ סילאן והצ'ילי מתוק עד שנהיה קרמל, אז לסגור את הגז.
3. לשפוך על הכנפיים/שוקיים/עוף שלם ולהכניס לתנור ל-8-10 דקות ב-180 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות