דרגו את המתכון
ג'קלין פדלון משתפת אותנו במתכון שלה לשוקיים עוף בציפוי פריך.
- מצרכים :
- 4 שוקיים ללא עור
- 4 כפות מיונז
- 2 כפות חרדל דיז'ון
- כף מרק בצל
- חצי כפית פלפל
- לציפוי
- חבילת תפוצ'יפס קראנץ בטעם מקסיקני טחון ופירורים
- 4 כפות פירורי לחם מוזהבים
אופן ההכנה
- מערבבים את המיונז ,חרדל דיז'ון ופלפל שחור.
- טובלים את כל השוקיים מכל הצדדים .
- מערבבים את שני סוגי פירורים ומצפים את כל השוקיים.
- מניחים אותם בתבנית על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 40 דקות.
סרטון עם מתכון נוסף לשוקיים בציפוי פרורי לחם בתנור: