דרגו את המתכון

שעועית ירוקה מתכון ב-10 דקות

שעועית ירוקה היא תוספת טעימה ובריאתית לארוחות רבות. היא עשויה משעועית ירוקה טרייה או קפואה, שמוקפצות עם בצל, שום, ועוד תבלינים. שעועית ירוקה מוקפצת היא מקור טוב לסיבים, חלבון, וויטמינים.

שעועית ירוקה מוקפצת של אורית לוי

מתכונים נוספים:

שעועית ירוקה מתכון מרוקאי חלומי

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות מתכון מעלף

שעועית ירוקה עם שום פיקנטית

מתכון לשעועית ירוקה מוקפצת עם שום

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לשעועית ירוקה מוקפצת עם שום.

מצרכים:

הוראות הכנה:

  1. מחממים את השמן זית במחבת ווק או מחבת עמוקה על אש בינונית.
  2. מוסיפים את השום הקצוץ והכתוש ומטגנים עד שמזהיב, לא לשרוף!
  3. מוסיפים את השעועית המוקפצת ומטגנים יחד.
  4. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.
  5. מפזרים שומשום ומטגנים עוד מעט.
  6. לפני ההגשה מערבבים היטב ומפזרים עוד שומשום.

טיפים:

קצת על שעועית ירוקה:

שעועית ירוקה היא ירק תכליתי ובריא שניתן להכין במגוון דרכים. הם עשירים בויטמינים, מינרלים וסיבים, ודלים בקלוריות ובשומן.

סוגים של שעועית ירוקה

ישנם סוגים רבים ושונים של שעועית ירוקה, אך הנפוצים ביותר הם:

היתרונות הבריאותיים של שעועית ירוקה

שעועית ירוקה היא מקור טוב ל:

שעועית ירוקה היא גם מזון דל קלוריות ודל שומן. זה הופך אותם לבחירה טובה לאנשים ששומרים על משקלם.

איך לבשל שעועית ירוקה

שעועית ירוקה ניתן לבשל במגוון דרכים, כולל:

ניתן ליהנות משעועית ירוקה לבד או להוסיף אותם למגוון מנות, כגון:

שעועית ירוקה היא ירק תכליתי וטעים שהוא מקור טוב לחומרים מזינים. הם תוספת בריאה וטעימה למגוון מנות.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות