חיפוש

שקשוקה עם בשר טחון מתכון מושלם

שקשוקה עם בשר מתכון
שקשוקה עם בשר מתכון מושלם

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

שקשוקה עם בשר טחון

המצרכים
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
1 פלפל חריף ירוק (למי שאוהב יותר חריף ניתן להוסיף יותר – למי שלא אוהב חריף ניתן להוסיף גמבה)
½ קילו בשר טחון
1 קופסא עגבניות מרוסקות (למי שלא אוהב עגבניות משומרות אפשר במקום להשתמש ב- 8 עגבניות טריות בינוניות נקיות מזרעים, קלופות וחתוכות לקוביות)
1 כף גדושה פפריקה
1 כפית כמון
½ כפית סוכר
1 כף רסק עגבניות
מלח ופלפל לפי הטעם
צרור פטרוזיליה שטופה טרייה
5 ביצים

אופן ההכנה:
במחבת עמוקה ורחבה מחממים שמן ומטגנים קלות את השום הבצל והפלפל. מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים בעזרת מזלג. מערבבים תוך כדי טיגון את הבשר עם כף עץ ומוסיפים את העגבניות והסוכר. מוסיפים בערך שלוש כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה נוספת, מכסים וממשיכים לבשל על אש קטנה כ25 ד' (לבדוק מידי פעם שהמים לא התאדו לגמרי). לאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה, הכמון, מלח ופלפל ומעט פטרוזיליה קצוצה. (אם חסרים מים במחבת ניתן להוסיף עוד ½ כוס מים רותחים)
מערבבים היטב, שופכים בזהירות למחבת את הביצים במרחק אחד מהשנייה וממשיכים לבשל ללא מכסה עד שהביצים מוכנות. להגיש חם, לפזר מעל מעט עלי פטרוזיליה טריים.
בתיאבון

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות