חיפוש

תבשיל אושפלאו מפנק

תבשיל אושפלאו מפנק

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

תבשיל אושפלאו מפנק

טלי דווידוב משתפת אותנו במתכון לתבשיל אושפלאו מפנק

מצרכים:
½ קילו בשר מס 2 (חתוך לקוביות בינוניות)
8 גזרים (חתוכים דק לגפרורים)
1 בצל (חתוך לקוביות)
3 כוסות אורז עגול
½ ראש שום
4 כפות שמן
2-3 כוסות מים
תבלינים:
½1 כפות מלח (חצי כף בבישול הבשר)
1 כף פלפל שחור (חצי כפית לבישול הבשר)
2 כפות כמון (כף לטיגון עם הבשר וכף בסוף )
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
אושפלאו בוכרי עם בשר של תומר תומס
מתכון מושלם לכיסוני פרגיות בוכרים (סמסה)
אושפלאו עוף ואורז בסיר אחד

ליהי קרויץ משתפת אותנו במתכון נוסף לאושפלאו:

אופן הכנה:
1. נטגן בצל עם הבשר על אש גבוהה למשך כעשר דקות מכל הצדדים.
2. נוסיף חצי מכמות התבלינים (את החצי השני נוסיף בסוף).
3. נסגור עם מכסה ונבשל שעה על אש נמוכה (בלהבה בינונית).
4. כעבור שעה נוסיף את הגזר שיכבה מעל הבשר.
5. את האורז נוסיף שכבה מעל הגזר ולשטח ואז נוסיף את שאר התבלינים מלמעלה.
6. שוב משטחים ונוסיף מים עד גובהה התבשיל.
7. לכסות היטב עם נייר אפייה.
8. לאחר רבע שעה להזיז את דפנות האורז כדי שהאדים ימשיכו לבשל מלמעלה ונעשה כמה חורים באמצע התבשיל.
9. נמשיך ונבשל עוד 15 דקות בישול סה"כ 30 דקות (לאורז).

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות