דרגו את המתכון
מורן תורגמן משתפת אותנו בתבשיל חצילים שיכול להוות תוספת לאורז או לשמש בתור סלט.
מצרכים להכנת תבשיל חצילים:
2 חצילים חתוכים לקוביות
3-4 שיני שום קצוצות
כף פפריקה
פלפל שחור
מלח
מעט כמון
רסק עגבניות קטן
קורט סוכר
כף מרק עוף
מים
תיבולית בזיליקום
תיבולית שום
אופן הכנה:
- לחתוך שני חצילים לקוביות.
- בסיר לטגן מעט את החצילים עם קצת שמן ותוך כדי טיגון להוסיף 3-4 שיני שום קצוצות.
- להוסיף כף פפריקה, מלח, פלפל שחור, מעט כמון ורסק אחד קטן, לערבב טוב ולהוסיף קורט סוכר וכף מרק עוף.
- להוסיף מים ותיבולית אחת של בזיליקום ושל שום.
- לבשל בערך 40-50 דקות