חיפוש

תענוג גבינת קממבר תוצרת גן עדן

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

תענוג גבינת קממבר תוצרת גן עדן

היי, אוהבי גבינות! היום, אנחנו צוללים לתוך עולם הפינוק הקרמי עם מתכון גבינת קממבר תוצרת בית שיגרום לבלוטות הטעם שלכם לרקוד את הריקוד השמחה. מקורו במחוז נורמנדי בצרפת, קממבר הפך לסנסציה עולמית בזכות המרקם הקטיפתי והטעם העשיר שלו. אז, תפסו את הסינר שלכם, ובואו נצא להרפתקה גבינתית ביחד!

רכיבים:

  • 2 ליטר חלב מלא טרי ואיכותי
  • 1/4 כפית סידן כלורי (לחלב מפוסטר)
  • 1/4 טבלית רנט נוזלי מדולל ב-1/4 כוס מים קרירים וללא כלור
  • 1 כפית מלח גבינה (ללא יוד)
  • תבנית גבינה (עם חורים)
  • מחצלת גבינה
  • קופסת הבשלה או מיכל גבינה

חלופות מתכון:

לחברים הכשרים שלנו או לכל מי שנמנע מחממה של בעלי חיים, אל חשש! בחר במקום רנט מיקרוביאלי או ירקות. בדוק בחנות המקומית שלך לייצור גבינות או באינטרנט עבור חלופות אלה. בנוסף, ודא שכל המרכיבים מאושרים כשרות כדי לענות על העדפות תזונתיות.

יתרונות תזונתיים:

  • קממבר הוא מקור טוב לחלבון, סידן ושומנים בריאים.
  • הוא מספק חומרים מזינים חיוניים לבריאות העצם, תפקוד השרירים ורווחה כללית.
  • התמכרות במתינות יכולה להיות דרך מענגת לשלב חומרים מזינים בעלי ערך בתזונה שלך.

כמות: המתכון הזה מניב גלגל אחד של קממבר, מושלם לחלוקה בין 4-6 חובבי גבינות. זוהי תוספת נהדרת ללוחות גבינה, מתאבנים, או ככוכב של ערב יין וגבינות נעים.

זמן הכנה: התהליך אורך כ-6 שעות, כולל זמני המתנה להתייצבות החלב ולהבשלת הגבינה. זהו פרויקט נהדר לסוף שבוע עצלן כאשר אתה רוצה להתענג על השמחה של יצירת גבינה אומנותית משלך.

רמת קושי: אל תפחדו, חברי גבינה! הרפתקת קממבר זו היא מדיום מוצק בסולם הקושי. אם התעסקת בעבר בהכנת גבינה, תמצא שזה קל. למתחילים, זה עשוי להיות קצת מאתגר, אבל התגמולים העלובים לגמרי שווים את זה.

טיפים לשיפור:

  • איכות החלב: בחר את החלב המלא הטרי והאיכותי ביותר שיש. ככל שהחלב טוב יותר, כך הקממבר שלך יהיה קרמי יותר.
  • טמפרטורת החדר: אפשרו לחלב ולתרבית המתנע שלכם להגיע לטמפרטורת החדר לפני תחילת התהליך לקבלת תוצאות מיטביות.
  • סבלנות היא המפתח: בצע את שלבי המתכון בסבלנות, במיוחד בשלב ההבשלה. מהירות עלולה להשפיע על המרקם והטעם של הגבינה שלך.
  • יישון: נסה עם זמני היישון כדי למצוא את רמת הקרמיות ועוצמת הטעם המועדפת עליך. יישון ארוך יותר מביא בדרך כלל לטעם חזק יותר.

עכשיו, בואו נעשה צ'יזי ונתחיל ליצור גלגל משלכם של קסם קממבר! הכנת גבינה שמחה!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות