דרגו את המתכון

תענוג של טוסט נקניק

היום אני חולק מתכון לארוחת הבוקר או הבראנץ' שלך – תענוג טוסט הנקניק. דמיינו את זה: נקניק מלוח, מתובל בצורה מושלמת וממוקם על טוסט פריך. זהו פיצוץ טעמים שבטח יגרום לבלוטות הטעם שלך לרקוד!

המתכון הזה הוא שילוב של קלאסיקות ארוחת בוקר ואוכל מנחם, עם קורטוב של יצירתיות. הוא בהשראת ארוחות בוקר דשנות שנהנו מהסועדים הנעימים ומקומות בראנץ' שוקקים. הנישואים של נקניק וטוסט הם שידוך שנעשה בגן עדן קולינרי, המפגיש את הטוב משני העולמות.

רכיבים:

אופן הכנה:

  1. במחבת על אש בינונית, מבשלים את הנקניק עד להשחמה.
  2. הוסף בצל, שום ופלפל, מטגנים עד שהירקות רכים.
  3. מפזרים אורגנו, פפריקה, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
  4. מניחים את תערובת הנקניק על פרוסות לחם קלויות, ומפזרים באופן שווה.
  5. מפזרים מעל גבינת צ'דר מגוררת.
  6. מכניסים את הפרוסות לתנור שחומם מראש (180°C) עד שהגבינה נמסה ומזהיבה.
  7. מקשטים עם פטרוזיליה טרייה, והרי – תענוג הנקניק שלכם מוכן לגנוב את אור הזרקורים.

אפשרויות חלופיות:

לחברינו הכשרים, בחרו נקניק בעל תעודת כשרות ודלגו על הגבינה אם אתם משלבים אותה לארוחה בשרית. צִמחוֹנִי? החליפו את הנקניק בחלופות צמחיות, ועדיין תהיה לכם מנה עם טעם.

יתרונות תזונתיים:

כמות: התענוג המלוח הזה משרת 4 נשמות רעבות.

זמן הכנה: מהקיצוץ ועד להגשה, תתענגו על הפינוק הזה תוך כ-30 דקות בלבד.

רמת קושי: מתכון זה נכנס לקטגוריית קל.

טיפים לשיפור:

עכשיו, קדימה, פנקו את עצמכם בצלחת של הטוב המפנק הזה. בישול שמח!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות