דרגו את המתכון

תפוח אדמה שלם בתנור בנייר כסף: הסוד לתפוחי אדמה מושלמים שלא תוכלו להפסיק לזלול

דמיינו תפוח אדמה זהוב, חם ומהביל יוצא בדיוק עכשיו מהתנור, עטוף בנייר כסף שמרים את הניחוח המפתה לכל הבית. כל ביס חושף מרקם אוורירי ורך מבפנים, וקליפה קריספית ומלוחה בדיוק במידה מבחוץ. המתכון הזה הוא סטאר אמיתי בארוחה שלכם: קל להכנה להפליא, ותמיד יקצור מחמאות מצד האורחים ובני המשפחה כאחד. מוכנים לגלות את הסודות לתפוח אדמה מושלם בכל פעם מחדש?

מידע בסיסי

מצרכים

הוראות הכנה

  1. חממו את התנור מראש לחום של 200 מעלות במצב טורבו או 210 מעלות במצב רגיל.
  2. שטפו היטב את תפוחי האדמה וייבשו אותם היטב במגבת נייר. טיפ קטן: אל תקלפו – הקליפה תשמור על לחות ותוסיף לפריכות!
  3. מרחו כל תפוח אדמה בשמן זית בנדיבות מכל הצדדים. עסו אותו היטב כדי לכסות את כולו.
  4. תבלו במלח ופלפל שחור. אל תחששו לתבל בנדיבות – זה הסוד לתפוח אדמה טעים במיוחד!
  5. עטפו כל תפוח אדמה בנייר כסף בנפרד. לקבלת טעם עשיר וארומה מטריפה, צרפו לכל אחד גבעול רוזמרין או טימין טרי.
  6. הכניסו לתנור לאפייה של 45-55 דקות. תפוחי האדמה יהיו מוכנים כשהם רכים ובעלי קליפה פריכה וזהובה. (בדקו מוכנות בעזרת מזלג. כשהוא יוצא בקלות – הם מוכנים!)
  7. שלב אחרון וסופר חשוב: הוציאו את תפוחי האדמה, פתחו בעדינות את נייר הכסף (היזהרו, האדים לוהטים!) ואפו עוד 5 דקות נוספות ללא נייר כסף כדי לקבל קריספיות מושלמת וייחודית.

למה תאהבו את המתכון הזה?

טיפים להצלחה בטוחה

וריאציות ושדרוגים

איך להגיש?

יאללה, למה אתם מחכים? נסו עוד היום את המתכון המדהים הזה, ואל תשכחו לשתף אותנו ואת החברים שלכם בתוצאות הטעימות. בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות