דרגו את המתכון
בורגול עם ירקות מוקפצים מתכון טעים במיוחד
דורית אלישע משתפת אותנו במתכון טעים במיוחד של בורגול עם ירקות מוקפצים.
מצרכים:
3 כוסות בורגול גס
1 גמבה חתוכה לרצועות
1 כוס אפונה עם גזר סנפרוסט
2 בצלים סגולים חתוכים לרצועות
2 כפות שמן זית
2 כוסות וחצי מים רתוחים
פטרוזיליה לקישוט(לא חובה)
מלח,קורט פלפל,רבע כפית כורכום
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
בורגול ירקות מתכון מעלף התוספת המושלמת
סלט בורגול ערבי מתכון ב-2 דקות – טאבולה
סלט בורגול ערבי – טבולה
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. להשרות במי ברז את הבורגול חצי שעה ולסנן.
2. בווק לחמם שמן ולהקפיץ תחילה את הבצל כ-5 דקות להוסיף גמבה ולהקפיץ עוד 5 דקות ולהוסיף את האפונה והגזר.
3. לתבל לערבב לעוד הקפצה של 5 דקות.
4. להוסיף את הבורגול לערבב ואת המים הרתוחים לכסות את הווק להנמיך להבה.
5. 20 דקות בישול .