בשר מפורק מתכון מעלף כמו באולמות
טוהר דרעי משתפת אותנו במתכון כמו באולמות של בשר מפורק.
מצרכים:
בשר מס 8 לבקש מהקצב -8k- !!! לא 8 רגיל! רק ה 8k יוצא רך!!
1 בצל גדול
שום 6 שיניים
כף מרק עוף
כף מרק עוף פטריות
מלח פלפל
כפית פפריקה
שמן זית
כף סילאן או טריאקי מה שיש בבית.
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
לחמניות באן משגעות
קציצות ירק עם בשר בתנור מתכון היסטרי
פסטה עם כדורי בשר מתכון מהמם
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. את הבשר מסדרים בתבנית אפייה,
2. להניח על נייר אפייה.
3.משמנים את הבשר בשמן זית ומלח.
4. מעל הבשר לשים עוד נייר אפייה.
5. לעטוף טוב טוב טוב בנייר כסף אפילו פעמיים שלא יתייבש הבשר, צריכים את הנוזלים.
6. להכניס לתנור ל 4 שעות על 160 מעלות.
7. לבדוק שרך אם לא מספיק לתת לו עוד שעה.
8. בסיר מטגנים בצל, שום.
9. מפרקים את הבשר ממש עם כף כי הוא רך רך, לאחר שהבצל והשום מטוגנים להוסיף את הבשר המפורק.לתבל.
10. להוסיף 2 כוסות מים.
11. לתת רתיחה לצמצום הנוזלים.להגיש על קוסקוס או אורז.