חיפוש

פרעצל מתכון מושלם שנטרף בשניות

פרעצל מתכון מושלם שטורפים בשניות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פרעצל מתכון מושלם שנטרף בשניות

פרעצל מתכון מושלם של שירלי לוי.
פרעצל הינו בייגלה אמריקאי אם כי יש הטוענים שמקור הבייגל הוא בגרמניה שם הוא נקרא "ברצל"

מצרכים:

לבצק-
3 כוסות קמח
כף וחצי שמרים
כף וחצי סוכר
עד 1 כוס מים פושרים
רבע כוס שמן
כפית מלח
לבישול הפרעצל-
ליטר מים
2 כפות סודה לשתיה
כף סוכר/דבש
לציפוי-
זעתר/מלח גס/שומשום
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:

לחמניות פרעצל חלביות משגעות
פרעצל – מתכון בייגלה של פעם
בייגלה (פרעצל) מתכון של תומר תומס

מתכון נוסף לפרעצל:

אופן הכנה:

1. מערבבים את מצרכי הבצק עד לקבלת בצק נוח לעבודה (מוסיפים עוד מים במידת הצורך) ומתפיחים 10 דקות.
2. מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים.
3. חוצים כל חלק ל-2 ומכינים את הפרעצל.
4. בסיר שמים מים, סודה לשתיה וסוכר/דבש, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
5. שהמים מבעבעים שמים בייגל (כל בייגל שמים בנפרד, גג 2 בנגלה) בערך 20 שניות עד שהוא צף, מוציאים בעזרת תרווד ומניחים בתבנית עם נייר אפיה כאשר הצד שהיה למטה במים יהיה עליון.
6. מורחים בביצה/מרססים עם ספרי שמן , מוסיפים את הציפוי הרצוי ומכניסים לתנור שחומם מראש 200° למשך 15-20 דקות.
7. הערות: 1.הבאתי לפניכם את המתכון המקורי. אני שילבתי קמח כוסמין מלא וקמח לבן.
8. לפעמים הבייגל נפתח בבישול- לא קרה כלום, פשוט מהדקים אותם שוב.
בהצלחה❤.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות