חיפוש

צלי בשר רך במיוחד מתכון מעלף לשבת

צלי בשר רך במיוחד מתכון מעלף לשבת

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

צלי בשר רך במיוחד מתכון מעלף לשבת

צלי בשר רך במיוחד מתכון של מורן תורמן לשבת.

מצרכים:

קילו בשר צלי כתף טרי מ'ס 5
1 חבילה תפו'א קטנים
1 חבילה קטנה של בצלי שאלוט
8 פטריות טריות חתוכות לחצי
2 בצלים לבנים חתוכים לרצועות
1 בצל סגול חתוך לרצועות
מעט שמן זית לצריבת הבשר
כוסברה טרייה קצוצה לקישוט.
מלח
פלפל שחור
כף סוכר
חצי כפית כורכום
חצי כפית פפריקה
רבע כפית קינמון
כף מרק עוף
כף שטוחה מרק בצל
3-4 כפות רוטב טריאקי
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:

צלי בשר ברוטב פטריות מתכון מעלף
צלי בשר עם מיני תפו"א ופטריות
צלי כתף ופטריות לשבת מתכון היסטרי

מתכון נוסף:

אופן הכנה:

1. לחתוך את הבשר לפרוסות.
2. לצרוב משני הצדדים במחבת עם מעט שמן זית. להניח בצד.
3. **התהליך הזה שומר על עסיסיות הבשר 😍 .
4. בסיר רחב לשים שמן קנולה, לטגן את הבצלים (הלבן והסגול).
5. להוסיף כף סוכר ולטגן עד השחמה. להוסיף את התפוחי אדמה, בצלי שאלוט ופטריות ולטגן מעט על אש נמוכה.
6. לסדר את פרוסות הבשר על הבצל, (את התפוחי אדמה, הפטריות ובצלי השאלוט לשים מעל הבשר). לתבל בשאר התבלינים ולהוסיף בערך 2 כוסות מים מהברז, עד גובה התבשיל. להביא לרתיחה ואז לכסות עם מכסה ולבשל בערך שעתיים וחצי- שלוש שעות.
7. להוריד מכסה ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל-10- 15 דקות לקבלת צבע שחום.
8. לקשט בכוסברה קצוצה.
בתיאבון 😍.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות