קציצות ברוטב עגבניות ובצל מתכון של פעם בחיים
סידני חמו משתף אותנו במתכון מושלם של קציצות עגבניות ברוטב עגבניות.
מצרכים:
לקציצות:
חצי קילו בשר טחון
תפוא
בצל
2 גבעולי סלרי
כפית ראס אל חנות
חצי כפית מלח ים
כף שמן
2 כפות מים
ביצה
אופן ההכנה של הקציצות:
1. טוחנים את הבצל תפוא והסלרי סוחטים מעודפי נוזלים מוסיפים את שאר המרכיבים ונותנים לתערובת לנוח לפני הכנה עם תוספות.
לרוטב:
5 בצלים
קופסא רסק עגבניות
קופסא עגבניות מוטי
3 שיני שום קצוצות
2 כוסות מים רותחים
מלח ים
פלפל שחור
כף פפריקה
4 עלי מרווה
שמן
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
מתכון לקציצות פראסה נדירות
קציצות עוף ברוטב צהוב מתכון מהמם
קציצות עוף מטוגנות של סבתא ב-5 דקות
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. מכינים תערובת לקציצות ומניחים למנוחה במקרר.
2. מטגנים בצל עד לשקיפות מוסיפים את השום מערבבים עוד כדקה מוסיפים את כל שאר המרכיבים מביאים לרתיחה טועמים מתקנים טעמים ומוסיפים את הקציצות ומבשלים עוד כ 40 דקות.