חיפוש

לנגוש מתכון הונגרי שאתם חייבים לנסות

לנגוש הונגרי מתכון מיוחד

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

לנגוש מתכון הונגרי שאתם חייבים לנסות

זהר מנדל משתפת אותנו במתכון מיוחד של לנגוש הונגרי.

מצרכים:

המצרכים לבצק –
1/2 קילו קמח
2 ביצים
1 כפית מלח
1 כף סוכר
1 כף שמרים יבשים
1/2 1 כוס מים ששופכים בהדרגה
המצרכים למילוי –
3 חבילות בצל ירוק
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
קורט פפריקה מתוקה
700 גרם גבינת עמק (בערך)
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
גולאש הונגרי אמיתי
מאפה בשר מתכון מעלף
גוזלמה – המאפה הטורקי שהפך ללהיט בעולם

לנגוש הונגרי מתכון של המטבח של אלינה

אופן הכנה:
1. אופן הכנת הבצק – .
2. שמים את כל חומרי הבצק, מוסיפים כוס מים ולשים לבצק אחיד, מוסיפים מים נוספים בהדרגה – רק אם צריך מכסים ומתפיחים כשעה .
3. אופן הכנת המילוי -.
4. מקלפים את הבצל הירוק וחותכים אותו לעיגולים, כולל את החלק הירוק..
5. מטגנים במעט שמן עד שמתרכך.
6. מוסיפים מלח, פלפל שחור, קצת פפריקה מתוקה לצבע .
7. כשהמילוי עדין חם מוסיפים גבינה צהובה מגורדת (כמה שיותר גבינה) עד שהיא נמסה. – רצוי להכין את המילוי לפני הבצק שיתקרר טוב.
9. מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים כל חלק לעובי של 2 ס"מ.
10. חותכים לריבועים, שמים כפית גדושה מהמילוי, סוגרים היטב ומהדקים וכדי שלא יפתח מהדקים שוב עם מזלג, זה גם עושה צורה יפה.
11. עושים עם המזלג כמה חורים מלמעלה. מסדרים את הלנגוש על ריבועי נייר אפיה .
12. מחממים שמן עמוק בסיר ומטגנים משני הצדדים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות